وب سایت اهدا کلیه اولین مرجع خرید و فروش کلیه در کشور است که بیشتر از 7 سال از فعالیت آن میگذرد.
به وب سایت اهدا کلیه خوش آمدید . شما می توانید لیست آگهی های خرید و فروش کلیه را برای شهر
رودسر و دیگر شهرهای همجوار از جمله شهرهای :
رشت ,
بندر انزلی ,
لاهیجان ,
لنگرود ,
تالش(هشتپر) ,
آستارا ,
صومعهسرا ,
آستانه اشرفیه ,
رودسر ,
فومن ,
خمام ,
سیاهکل ,
رضوانشهر ,
ماسال ,
منجیل ,
املش ,
کیاشهر ,
رستمآباد ,
لوشان ,
سنگر ,
کلاچای ,
لوندویل ,
اسالم ,
رحیمآباد ,
لشت نشا ,
رودبار ,
کوچصفهان ,
چاف و چمخاله ,
چابکسر ,
شفت ,
پرهسر ,
لولمان ,
خشکبیجار ,
مرجغل ,
کومله ,
بازارجمعه ,
چوبر ,
شلمان ,
گوراب زرمیخ ,
واجارگاه ,
حویق ,
لیسار ,
رودبنه ,
جیرنده ,
رانکوه ,
احمدسرگوراب ,
اتاقور ,
دیلمان ,
ماکلوان ,
برهسر ,
توتکابن ,
ماسوله ,
را از طریق این وب سایت انجام دهید .
رودسر (به زبان گیلکی: رۊدِسَر؛ نام قدیمی: هوسَم)، یکی از شهرهای استان گیلان و مرکز شهرستان رودسر است. جمعیت شهری رودسر ۴۴٫۶۷۸ نفر می باشد.
هوسم در اواخر قرن سوم هجریقمری مرکز حکمرانی علویان زیدی در گیلان (دوران حکومت ناصر کبیر) بود و در قرون چهارم تا ششم هجری قمری مرکز حکمرانی علویان هوسم (موسس: سید ابوجعفر ابیض معروف به ثائر فی الله یا سید ابیض) بوده است.
بعدها در قرن ششمهجری توسط شیعیاناسماعیلیه ناامن شد و این چنین شد که مرکز علویانزیدی از هوسم به لاهیجان منتقل شد. احتمالا در قرن هفتمهجری قمری ویران شد و اگرچه آنچنان که سزاوارش بود بازسازی نشد اما نامش به رودسر تغییر کرد.
بانی شهر جدید رودسر نیز سید محمد کیا (حاکم کیایی) است. وی رودسر را در سال ۸۲۰ هجری قمری (ابتدای قرن نهم هجری قمری) بطور کامل و اصولی بازسازی کرد.
رودسر یکبار در اواخر قرن ده و چندبار در قرن دوازدهم هجری قمری بر اثر جنگهای مختلف و بیماری دوباره ویران شد و به روستای کوچکی تبدیل گشت اما در دوران قاجار از نو تجارتش رونق گرفت و آرام آرام از روستا به قصبه(شهر کوچک)تبدیل شد.
در سال ۱۳۰۳ خورشیدی (آخرین سال حکومت قاجار) بلدیه در آن تاسیس شد.
بانی معماری جدید شهر رودسر در دوران معاصر نیز رضا شاه پهلوی می باشد که بین سالهای ۱۳۱۶ تا ۱۳۲۰ هجری شمسی با تخریب بافت قدیم توانست با ساخت کاخ شاه و بازار جدید (مجموعه ی دکان های رضاشاهی که در حدفاصل دور میدان کاخ (طالقانی فعلی) تا میدان شهرداری قرار دارند) و مجموعه میدان شهرداری رودسر (شامل ده ساختمان رضاشاهی در دور میدان با الگو گرفتن از معماری نئوکلاسیک غربی)، ساخت پلهای مدرن سرپل غربی و شرقی ، کارخانه شالی کوبی، بیمارستان پهلوی(دکترحشمت فعلی)، دبستان تربیت نسوان(توحید فعلی) چهره سنتی شهر رودسر را دگرگون نماید و چهره ی مدرنی از شهر را به نمایش بگذارد.
در سال ۱۳۳۷ خورشیدی از شهرستان لاهیجان جدا شد و شهرستان رودسر به مرکزیت شهر رودسر تاسیس گشت.
در اواخر پهلوی دوم و در دوران جمهوری اسلامی نیز بر اثر مهاجرتهای گسترده از روستاها و شهرهای اطراف بر جمعیت شهر افزوده گشت و با افزایش ساخت و سازها محدوده ی شهری آن گسترده تر شد و این امر تا به امروز نیز ادامه دارد.