وب سایت اهدا کلیه اولین مرجع خرید و فروش کلیه در کشور است که بیشتر از 7 سال از فعالیت آن میگذرد.
به وب سایت اهدا کلیه خوش آمدید . شما می توانید لیست آگهی های خرید و فروش کلیه را برای شهر
دورود و دیگر شهرهای همجوار از جمله شهرهای :
خرمآباد ,
بروجرد ,
دورود ,
کوهدشت ,
الیگودرز ,
نورآباد ,
ازنا ,
الشتر ,
پلدختر ,
کونانی ,
معمولان ,
چقابل ,
اشترینان ,
گراب ,
فیروزآباد ,
زاغه ,
سپیددشت ,
درب گنبد ,
ویسیان ,
مؤمنآباد ,
شولآباد ,
سرابدوره ,
چالانچولان ,
هفت چشمه ,
بیرانشهر ,
بخش شاهیوند ,
را از طریق این وب سایت انجام دهید .
دورود ( تلفظ ) یکی از شهرهای استان لرستان و مرکز شهرستان دورود است. دورود از نظر جمعیت بعد از خرمآباد و بروجرد، سومین شهر پرجمعیت لرستان و هفتادوهشتمین شهر پر جمعیت ایران است. جمعیت شهرستان دورود برابر با ۹۳۸'۲۴۱ نفر گزارش شدهاست و در این بین جمعیت شهرنشین دورود برابر با ۵۳۷'۱۳۴ بودهاست. دورود در دامنه رشته کوه زاگرس قرار گرفتهاست. دو سر شاخه رود دز یکی از شمال و یکی از شرق به نامهای «تیره» و «ماربره»، در دورود به هم میپیوندند و با نام رود سزار سرچشمه اصلی رود دز میشوند. از لحاظ گردشگری، بیشتر توجه به جاذبههای طبیعی و تاریخی دورود معطوف میشود. وجود آبشار بیشه و دریاچه گهر دردورود باعث شدهاست که این شهر لقب پایتخت طبیعت ایران را یدک بکشد. به دلیل وجود آبشارهای متعدد در این شهر لقب سزمین آبشارهای خروشان هم به این شهر داده میشود. همچنین دورود، از صنعتیترین، پر بارشترین و پر رفت و آمدترین شهرهای استان لرستان به حساب میآید. مردم شهر دورود عمدتاً مسلمان و پیرو مذهب شیعه هستند. زبان مردم آن لری است.
همچنین با رونقگیری اقتصاد شهر و عبور راهآهن سراسری از شهر، مهاجرت به شهر افزایش یافت. همچنین بزرگراههای شمال- جنوب و شرق به غرب از این شهر، دورود را در زمره شهرهای با حمل و نقل مناسبتری قرار دادهاست. دورود از شهرهای صنعتی ایران است. وجود کارخانه سیمان دورود، صنایع دفاع، صنایع غذایی گهر، کارخانه فارسیت، کارخانه قند و … در دورود باعث رونقگیری اقتصادی شهر شدهاست. این شهر همچنین از معادن سنگ زیادی برخوردار است که کارخانههای سنگبری و سیمان را تغذیه میکند. محصولات این کارخانهها به استانهای همسایه و نقاط مختلف کشور صادر میشوند. از نظر اماکن تاریخی و گردشگری در دورود میتوان به پل تاریخی چالانچولان، قلعه رومیان، حمام تاریخی، قلعه تاریخی و گورستان روستای افراونده و … اشاره کرد. گفتنی است برخی آثار تاریخی دورود مربوط به دوره نو سنگی و عصر مس است.
بر اساس مستندات سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور، شهرداری دورود از سال ۱۳۲۸ خورشیدی تأسیس شده که جمعیت آن بالغ بر هفت هزار نفر می شد ، در سال ۱۴۰۱، درجه شهرداری این شهر ۸ بودهاست.