وب سایت اهدا کلیه اولین مرجع خرید و فروش کلیه در کشور است که بیشتر از 7 سال از فعالیت آن میگذرد.
به وب سایت اهدا کلیه خوش آمدید . شما می توانید لیست آگهی های خرید و فروش کلیه را برای شهر
درود و دیگر شهرهای همجوار از جمله شهرهای :
مشهد ,
نیشابور ,
سبزوار ,
تربت حیدریه ,
کاشمر ,
قوچان ,
تربت جام ,
تایباد ,
چناران ,
سرخس ,
گناباد ,
فریمان ,
گلبهار ,
درگز ,
خواف ,
بردسکن ,
طرقبه ,
فیضآباد ,
نقاب ,
شاندیز ,
خرو ,
خلیلآباد ,
سنگان ,
بجستان ,
کاریز ,
مشهد ریزه ,
دولتآباد ,
جغتای ,
نشتیفان ,
باخرز ,
رضویه ,
صالحآباد ,
فرهادگرد ,
گلمکان ,
احمدآباد صولت ,
کلات ,
سلامی ,
رشتخوار ,
نصرآباد ,
نیلشهر ,
جنگل ,
کندر ,
انابد ,
سفیدسنگ ,
سلطانآباد ,
فیروزه ,
درود ,
ریوش ,
بیدخت ,
قاسمآباد ,
قلندرآباد ,
کاخک ,
رودآب ,
شادمهر ,
بار ,
شهرزو ,
کدکن ,
بایگ ,
یونسی ,
ششتمد ,
قدمگاه ,
داورزن ,
نوخندان ,
چاپشلو ,
شهرآباد ,
ملکآباد ,
عشقآباد ,
لطفآباد ,
رباط سنگ ,
چکنه ,
همتآباد ,
مزداوند ,
باجگیران ,
را از طریق این وب سایت انجام دهید .
نوروز در ایران باستان به پیشینه، مراسم و رویدادهای مربوط به نوروز در ایران باستان میپردازد. قدمت نوروز و وجود این جشن به زمانهای پیش از شکلگیری ایران و قبل از دوره مادها و هخامنشیان برمیگردد، ولی نام آن در اوستا نیست. از سه هزار سال پیش از میلاد، در آسیای میانه و آسیای غربی دو عید، رواج داشته است، عید آفرینش در اوایل پاییز و عید رستاخیزی که در آغاز بهار، برگزار میشده است. بعدها دو عید پاییزی و بهاری به یک عید تبدیل گردیده و سر بهار جشن گرفته میشده است.
در ایران آیین مرگ و رستاخیز سیاوش «ایزد شهید شوندهٔ گیاهی ایران» با نوروز پیوند خورده است؛ به این ترتیب که چند روز پیش از عید، به سوگ سیاوش مینشستند و با فرارسیدن نوروز، به جشن و شادی دست میزدند؛ چنانکه گویا سیاوش، زنده شده باشد. آریاییها که وارد منطقه شدند بن مایههایی مانند فروهرها و بازگشت ارواح را با خود آورده و به تدریج آیین خود را با باورهای قبلی رایج در منطقه ادغام نمودند. از جمشید پادشاه مشهور پیشدادی به عنوان بنیانگذار این جشن یاد گردیده است. از پژوهشهایی که در تطبیق نوروز ایرانی و نوروز قبطی (نوروز مصری) و تأثیر و تأثر آن دو، به عمل آمده، بر میآید که نوروز ایرانی در زمان داریوش بزرگ و توسط او در مصر رایج گردید. دربارهٔ نوروز و سنتهای وابسته بدان تا چند دهه قبل منابعی قدیمتر از ایام ساسانیان که به دست نویسندگان مسلمان نوشته شده بود، وجود نداشت. اما با کشف بایگانیهای دولتی اشکانیان در تاجیکستان معلوم گردید که نوروز در دوران شاهنشاهی اشکانیان و ایامی قدیمتر از دو هزار سال پیش در آغاز بهاران بوده است.
در تمام دوران ساسانی نوروز جشن ملی همهٔ ایرانیان بهشمار میرفته است. به همین جهت حتی مردمی که پیرو آئین زرتشت نبودهاند اما در حوزهٔ حکمرانی ایران زندگی میکردند، نیز در آن شرکت داشتند. شواهدی وجود دارد که در دوران ساسانی سالهای کبیسه رعایت نمیشده است. روز برگزاری مراسم نوروز در هر دوره ۴ ساله، یک روز از موعد اصلی خود عقب میماند و در نتیجه زمان نوروز در این دوران همواره ثابت نبوده و در فصلهای گوناگون سال جاری بوده است. پنج روز نخست فروردین جشنی همگانی بین عموم مردم بود از اینرو آن را نوروز عامه نامیدهاند. روز ششم فروردین که جشن نوروز به گونهٔ درباری برگزار میشده است نوروز بزرگ نام داشته است. مجموعهٔ رسمهای جشن بهاری نوروز با جشن سوری و آتشافروزی آغاز میشد و پس از برگزاری مراسم سال نو، در روز سیزده فروردین پایان مییافته است. شرح آیین نوروز و تشریفات وابسته به آن به تفصیل در تاریخنگاری دوران اولیه اسلام آمده است، که قدیمیترین سند در این دوره به جاحظ دانشمند سدهٔ سوم هجری تعلق دارد.