وب سایت اهدا کلیه اولین مرجع خرید و فروش کلیه در کشور است که بیشتر از 7 سال از فعالیت آن میگذرد.
به وب سایت اهدا کلیه خوش آمدید . شما می توانید لیست آگهی های خرید و فروش کلیه را برای شهر
مهاباد و دیگر شهرهای همجوار از جمله شهرهای :
ارومیه ,
خوی ,
بوکان ,
مهاباد ,
میاندوآب ,
سلماس ,
پیرانشهر ,
نقده ,
تکاب ,
ماکو ,
سردشت ,
شاهیندژ ,
اشنویه ,
قرهضیاءالدین ,
شوط ,
سیهچشمه ,
ربط ,
پلدشت ,
بازرگان ,
چهاربرج ,
محمدیار ,
فیرورق ,
تازهشهر ,
نوشینشهر ,
دیزج دیز ,
محمودآباد ,
میرآباد ,
قطور ,
باروق ,
گردکشانه ,
کشاورز ,
ایواوغلی ,
نالوس ,
قوشچی ,
نازک علیا ,
مرگنلر ,
سرو ,
آواجیق ,
سیلوانه ,
سیمینه ,
زرآباد ,
خلیفان ,
را از طریق این وب سایت انجام دهید .
مهاباد مرکز شهرستان مهاباد و یکی از شهرهای استان آذربایجان غربی در ایران است. این شهر که در جنوب استان و در منطقه تاریخی مکریان قرار دارد. مهاباد شهری سرسبز است و در میان چندین کوه واقع شده است. بر اساس سرشماری عمومی نفوس و مسکن کشور در سال ۱۳۹۵ جمعیت این شهر ۱۶۸٬۳۹۳ نفر بوده است. مهاباد که به نگین آذربایجان غربی مشهور است همه ساله بیشترین آمار گردشگران را در این استان به خود اختصاص میدهد. از جاذبههای گردشگری این شهر میتوان به رودخانه و سد مهاباد که یکی از نزدیکترین سدها به محلات مسکونی در جهان است، بازارچهها و بازار بزرگ تاناکورای مهاباد که تأمینکنندهٔ اصلی لباس دیگر بازارها و مغازههای تاناکورای کشور محسوب میشود، همچنین از دیگر جاذبههای گردشگری مهاباد میتوان به تالاب کانی برازان، قپیباباعلی، دخمه مادی فخریگاه در روستای آگریقاش و غار سهولان (دومین غار بزرگ آبی ایران در مسیر جاده مهاباد -بوکان اشاره کرد).
مهاباد در ابتدا آبادی کوچکی بوده است که در سال ۱۰۳۸ قمری و در اواخر حکومت شاه عباس صفوی، بداق سلطان حاکم ایل مکری محل حاکمیت خود را به مهاباد انتقال داد و در اقدامات عمرانی متعدد این شهر را توسعه بخشید. این شهر پایتخت جمهوری مهاباد نیز در سال ۱۳۲۴ شمسی بوده است. در گذشته مرکز حکومت بخشی از امرای مکری بود، حکومتی که در این شهر اقدام به ضرب سکه کرد. منطقه مهاباد، صحنه درگیریهای مکرر سیاسی در دوران مدرن بود، بهطوریکه پس از جمهوری ۱۱ ماهه مهاباد، این شهر مرکز ملیگرایی بخشی از کُردهای ایران قرار گرفت. در سال ۱۳۵۷ شمسی با وجود استقرار ارتش و پادگانهای مختلف نیروهای نظامی در آن، در جریان انقلاب ۱۳۵۷ سقوط کرد و مدتی تحت کنترل احزاب کُردی بود. این شهر مرکز نا آرامیهای مناطق کُردنشین نیز بهشمار میرود.
مهاباد از شمال با میاندواب، از شرق با بوکان، از غرب با پیرانشهر و نقده و از جنوب با سردشت هممرز است. در شهرستان مهاباد، زبان کردی بهعنوان زبان مادری و زبان فارسی بهعنوان زبان آموزش و مکاتبات رسمی، مورد استفاده قرار میگیرد.