وب سایت اهدا کلیه اولین مرجع خرید و فروش کلیه در کشور است که بیشتر از 7 سال از فعالیت آن میگذرد.
به وب سایت اهدا کلیه خوش آمدید . شما می توانید لیست آگهی های خرید و فروش کلیه را برای شهر
آذرشهر و دیگر شهرهای همجوار از جمله شهرهای :
تبریز ,
مراغه ,
مرند ,
میانه ,
اهر ,
بناب ,
سهند ,
سراب ,
آذرشهر ,
هادیشهر ,
عجبشیر ,
سردرود ,
ملکان ,
شبستر ,
خسروشاه ,
بستانآباد ,
هشترود ,
اسکو ,
ایلخچی ,
باسمنج ,
ممقان ,
گوگان ,
هریس ,
یامچی ,
صوفیان ,
کلیبر ,
جلفا ,
شندآباد ,
کشکسرای ,
تسوج ,
کلوانق ,
ترکمانچای ,
لیلان ,
سیس ,
بخشایش ,
قرهآغاج ,
مهربان ,
تیمورلو ,
ورزقان ,
زرنق ,
شربیان ,
کوزهکنان ,
وایقان ,
هوراند ,
مبارکشهر ,
بناب مرند ,
شرفخانه ,
خواجه ,
آچاچی ,
دوزدوزان ,
خاروانا ,
خامنه ,
تیکمهداش ,
آقکند ,
آبشاحمد ,
زنوز ,
ترک ,
خمارلو ,
خداجو ,
سیهرود ,
نظرکهریزی ,
جوانقلعه ,
را از طریق این وب سایت انجام دهید .
آذرشهر نهمین شهر پرجمعیت استان آذربایجان شرقی، یکی از شهرهای باختری این استان و مرکز شهرستان آذرشهر است. کوهستان سهند در شرق آذرشهر قرار دارد و به همین دلیل، این شهر دارای آب و هوای سرد است. همچنین دریاچهٔ ارومیه در باختر آذرشهر است.
آذرشهر دارای زمینهای هموار در مناطق شمال باختری پیرامون دریاچه ارومیه، و مناطق کوهستانی در خاور و جنوب خاوری است که باعث میشود هوای این منطقه در تابستان گرم شود. آبیاری کشتزارها و باغهای پیرامون آذرشهر از طریق رودخانهٔ آذرشهر و نیز کانالهای زیرزمینی، چشمههای طبیعی و چاههای عمیق انجام میشود.
آذرشهر در ۴۵ درجه و ۸۵ دقیقهٔ طول خاوری، ۳۷ درجه و ۴۶ دقیقهٔ عرض شمالی و در ارتفاع ۱۴۶۸ متری از سطح دریا واقع شده است. این شهر در ۵۴ کیلومتری جنوب باختری تبریز و در امتداد محور تبریز - بناب قرار دارد.
آذرشهر در قدیم با نام توفارقان شناخته میشد؛ بر اساس یکی از فرضیههای موجود درباره ریشه این نام، توفارقان از دو بخش «توفار» (یا «دووار» به معنی دیوار) و قان (یا «جان/گان»، پسوند مکان و به معنی «سرزمین»؛ قس. ممقان ، زنجان ، ورزقان ، گوگان ، آذربایجان) ساخته شده است. به عبارتی، توفارقان به معنی «منطقه دیوارکشیشده، منطقه محصور با دیوار» است، و احتمالا به کوهای پیرامون آذرشهر اشاره دارد که شهر را مانند یک دیواره محافظ احاطه کردهاند.
مهرالزمان نوبان در کتاب «وجه تسمیه شهرها و روستاهای ایران» درباره ریشه نامهای قدیم و جدید این شهر، به نقل از منابع تاریخی دیگر، سه فرضیه مختلف را گزارش کرده است:
نخست- یاقوت حُمَوی «ده نخجیرجان»، «ده حرقان» و «ده خرقان» نوشته است و میگوید نخجیرجان اسم خزانهدار کسری، پادشاه ایران، بود و این روستا به نام وی معروف شده است.
دوم- در زمانهای بسیار قدیم، میان مردم این آبادی و مهاجمان، جنگی سخت درمیگیرد و تمام دیوارها خونین میشود؛ از این جهت، این مکان را «دیوار خونین» نامیدند، و این نام در گذر زمان تحریف شده و به شکل دهخوارقان درآمد.
سوم- در چند ساله اخیر، به علت وجود آتشکده (پرستشگاه زرتشتیان) در اطراف این شهر، آن را آذرشهر نامیدند.
در برخی منابع، روایت شده است که چنگیزخان از این شهر زنی را به همسری اختیار کرد.